Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

No evento participan doce locais hostaleiros da vila que ofrecerán as súas tapas entre o 11 e o 17 de setembro a un custe de 3.00 €.

Nesta iniciativa participan un total de doce locais hostaleiros, que ofrecerán os seus petiscos gastronómicos inspirados en películas, e que se poderán degustar tanto ao mediodía como pola noite, nos horarios estipulados. Concretamente participan Volver, O Ratiño Pequeno, Esmorga, O Farol, Casa Quintela, Buena Vibra, Casa Videira, Pyramis, Morriña, A Cepa e Noite Tapas.

Ademais, a clientela terá a posibilidade de gañar un dos tres vales de 50 € para consumir na hostalaría. As persoas que desexen participar neste sorteo deberán completar o selado das cinco estrelas do cupón, ao ir degustando as diferentes propostas, e entregalo na Oficina de Turismo de Bueu.

Toda a información sobre os locais participantes, os horarios e as tapas, poderase consultar na web do Concello de Bueu, concretamente en “Ruta das Tapas 2023.

Locais hostaleiros

A Cepa

Horario: 13:00 a 14:30, 20:30 a 22:00. Mércores cerrado todo o día, e o xoves ao mediodía está pechado.

“Porco Rosso”

Boliño de carrilleras de porco ao viño tinto con pemento do piquillo e queixo.


Buena Vibra

Horario: 12:00 a 14:00, 20:00 a 22:00

“Encanto”

É unha versión diferente da nosa arepa tradicional, o seu encanto reside no equilibrio entre o doce que lle proporciona a caña de azucre combinado con crema de leite e o salado do queixo latino que lle dá esa sensación de frescura que a fan irresistible. Atréveste a caer nos seus encantos?


Casa Quintela

Horario: Luns, martes, xoves, venres, sábado e domingo 12.30-14.00h
Luns, martes, xoves, venres 20.30-22.30h

“Tampopo”

Noodles con verduriñas, polo e salsa yakisoba.


Casa Videira

Horario: LUNS PECHADO, Martes a domingo, de 20.00 a 22.30h; sábado e domingo tamén 13.30 a 15.00h.

“Un viaje de diez metros”

Pan brioche ao vapor e frito con tartar asiático de rincha mariñada, creme fraîche e folla de mostaza.


Esmorga

Horario: 13:00 a 15:30, 20:30 a 23:00

“La dama y el vagabundo”

Puré a base de patata con salsa boloñesa, xema de ovo, queixo parmesano e virutas de pan crocante.


O Farol

Horario: Luns a venres de 20:00 a 21:00
Sábados e domingos 13:00 a 14:30 e de 20:00 a 21:00. Martes pechado

“Forrest Gump”

Bocadillo de langostinos (pan de manteiga, ensaladilla de langostinos, marmelada de pementos verdes asados, salsa das súas cabezas picante, rábanos encurtidos, brotes e millo tostado).


O Ratiño Pequeno

Horario:Luns pechado, martes 20:00-22:00, mércores a domingo 12:00-13:30 E 20:00-22:00.

“El mariachi de Robert Rodríguez”

Taco de tenreira con salsa birria.


PYRAMIS

Horario: 12:00 a 14:00, 20:00 a 22:00
Domingo de 12:00 a 14:00 (pecha luns)

“No te metas con mi vaca”

Taco de pan de pita recheo de croca de vaca en salsa de Oporto con champiñóns, acompañado dun postre de mozzarella con chocolate, marmelada de tomate e iogur con mazá.


Morriña

Horario:

“La vida de Pi”

Falda de tenreira galega, feita a baixa temperatura durante 14 horas, con esférificaciós de alioli, e unha redución de vinagre de xerez e trufa.


Noite Tapas

Horario: 12:00 a 14:00, 20:00 a 22:00 (pechan luns)

“Little Forest”

Saam coreano.


Volver

Horario: 12:00 a 15:00, 20:00 a 23:00

“Ratatouille”

Bomba frita rechea dunha versión de Ratatouille, estofado de carne e paté de campagné.
Todo o sabor dos pratos típicos da campiña Francesa envoltos nunha masa que quererás “Volver” repetir.