Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

O Concello de Bueu e a Asociación de Empresas Hostaleiras da vila organizan do 8 ao 15 de marzo as “III Xornadas gastronómicas en feminino”, unha iniciativa que ano tras ano pon en valor o papel das mulleres na cociña. Coa vista posta no 8 de marzo, Día Internacional das Mulleres, un total de doce locais da vila crearán as súas propias tapas inspiradas na cociña de Amelia González do restaurante Casa Solla.

LOCAIS PARTICIPANTES

  • NOITE TAPAS: Empanada aberta de croques
  • A CENTOLEIRA: Ravioli de centola da ría e caldo de galiña
  • O FAROL: Pan chino recheo de mexillón da ría e chourizo de jabalí
  • LA ZARZAMORA: Souffle da Sra. Amelia
  • PYRAMIS: Wok de alubias salteadas con salchichas criollas e chipiróns
  • CASA QUINTELA: Croquetas do Entroido con paté de chourizo galego
  • VOLVER: Biquini de cocido
  • RATIÑO PEQUEÑO: Pequeno cóctel de benvida
  • TIEMBLA MARUXA: Bomba de mexillón e algas da ría
  • A CEPA: Garavanzos con curry e mexillón da ría
  • BAIUCA: Rustrido de raxo de porco galego en salsa de améndoa
  • MORRIÑA: Timbal de pasta

Locais hostaleiros

Noite Tapas

TAPA:
Empanada aberta de croques.

Baiuca

TAPA:
Rustrido de raxo de porco galego en salsa de améndoa.

O Ratiño Pequeno

TAPA:
Pequeno cóctel de benvida.

O Farol

TAPA:
Pan chino recheo de mexillón da ría e chourizo de jabalí.

A Centoleira

TAPA:
Ravioli de centola da ría e caldo de galiña

Pyramis

TAPA:
Wok de alubias salteadas con salchichas criollas e chipiróns.

Volver

TAPA:
Biquini de cocido.

A CEPA

TAPA:
Garavanzos con curry e mexillón da ría.

La Zarzamora

TAPA:
Souffle da Sra. Amelia.

Casa Quintela

TAPA:
Croquetas do Entroido con paté de chourizo galego.

Tiembla Maruxa

TAPA:
Bomba de mexillón e algas da ría.

Morriña

TAPA:
Timbal de pasta.